Skypen perustajat sijoittivat Sensegin kosketusteknologiaan

Alkuperäinen julkaisu Technopolis Venturesin aikaisen hautomotoiminnan aikana.

Helsinki, 19.5.2008 — Skypen perustajien sijoitusyhtiö Ambient Sound Investments (ASI) ja valtiollinen alkuvaiheen pääomasijoittaja Aloitusrahasto Vera Oy ovat tehneet pääomasijoituksen Senseg Oy:hyn. Senseg on uudenlaista kosketusrajapintateknologiaa kehittävä suomalainen yritys. Kyseessä on ensimmäinen Skypen perustajien Suomeen tekemä sijoitus.

Senseg on luonut periaatteltaan täysin uudenlaisen tavan tuottaa kosketuksen kaltaista aistimusta. Sensegin patentoitu läpimurtoteknologia soveltuu monentyyppisiin tarkoituksiin. Uudella teknologialla on esimerkiksi mahdollista tuottaa virtuaalisia näppäimiä kosketusnäytöllisten matkapuhelimien sileisiin pintoihin. Teknologia voi merkittävästi parantaa kulutuselektroniikkalaitteiden kuten matkapuhelinten, digitaalisten kameroiden, peliohjaimien ja GPS-paikantimien käytettävyyttä.

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *