Whatamap.com Oy:lle sijoitus Risto Siilasmaalta

Alkuperäinen julkaisu Technopolis Venturesin aikaisen hautomotoiminnan aikana.

Ohjelmistoyritys Whatamap.com Oy vahvistui merkittävästi, kun F-Securen perustaja Risto Siilasmaa liittyi yrityksen taustajoukkoihin merkittävällä sijoituksella heinäkuussa 2008. Risto Siilasmaa toimii myös Elisan hallituksen puheenjohtajana ja Nokian hallituksen jäsenenä.

Whatamap.com Oy on johtava mobiilikohdekarttateknologian ja -palveluiden kehittäjä, jonka työkaluilla voidaan helposti luoda räätälöityjä mobiilikarttapalveluita. Yritys kehittää rajusti sekä web- että sovelluspohjaisia teknologioita. Yrityksen asiakkaita Suomessa ovat mm. Itäkeskus ja Linnanmäki.

“Erilaisten karttapalvelujen tarve on laaja, ja matkapuhelinvalmistajien panostus älypuhelimiin ja paikannusteknologioihin luo ennennäkemättömän tilaisuuden markkinoille. iPhonen kaltaiset ilmiöt vahvistavat kuluttajakysyntää entisestään globaalisti – nyt on oikea aika kasvattaa liiketoimintaa’, toteaa Whatamap.com Oy:n toimitusjohtaja Antti Saarinen.

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.