Enfucell The Guardianin CleanTech 100-listalle

Alkuperäinen julkaisu Technopolis Venturesin aikaisen hautomotoiminnan aikana.

Enfucell Oy on valittu yhdeksi kuumimmista yksityisistä ympäristöystävällisen teknologian yhtiöistä brittiläisen The Guardian-sanomalehden 18.9. julkaisemalla listalla. Sanomalehden kumppanina CleanTech100 -listan valmistelussa oli englantilainen Library House Ltd, joka on keskittynyt innovatiivisten teknologia- ja kasvuyritysten seurantaan ja analysointiin. Lopullisen valinnan teki asiantuntijaryhmä, johon kuului teollisuus- ja rahoitusyritysten edustajia mm. seuraavista yrityksistä: General Electric, Siemens, Virgin Green Fund ja Morgan Stanley.

Library Housen vanhempi analyytikko Richard White kommentoi valittuja yhtiöitä Guardianissa: ”Ne ovat kaikki enemmänkin huomisen suuria lupauksia kuin tämän päivän brändeja. Mutta kaikki Guardian/Library House CleanTech 100 –listalla olevat yritykset omaavat potentiaalin merkittävään kasvuun. Ja kaikilla saattaa olla merkittävä vaikutus elämäämme tulevaisuudessa.”

Guardianin mukaan CleanTech tulee houkuttelemaan miljardien dollarien sijoituksia ympäri maailmaa, ja pitää yllä toivoa jätteiden vähenemisestä ja kestävästä kehityksestä.

Enfucell Oy on espoolainen teknologiayritys, jonka alkujuuret ovat Teknillisessä korkeakoulussa. Yhtiön kehittämä SoftBatteryTM –pehmoparisto on ohut ja joustava, 1,5 voltin ympäristöystävällinen painettava virtalähde, joka voidaan liittää antamaan virtaa erilaisiin kertakäyttöisiin tai lyhyen käyttöiän tuotteisiin ja sovelluksiin. SoftBatterynTM käyttöalueita ovat mm. RFID- ja sensoripohjaiset applikaatiot, älypakkaukset sekä kosmetiikka- ja lääketeollisuus.

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.