Hautomon asiakkaita valittiin Red Herring Top 100 Global –listalle

Alkuperäinen julkaisu Technopolis Venturesin aikaisen hautomotoiminnan aikana.red herring

Reg Herring -teknologialehden Top 100 Global -listalle on päässyt kaksi Technopolis Venturesin aikaisissa kehitysohjelmissa varttuvaa tai varttunutta asiakasta: 7signal Oy, ja HammerKit Oy Kahdensadan kandidaatin joukkoon mahtuivat lisäksi entiset asiakkaat Aito Technologies, Floobs Oy ja Muxlim Inc.

Top 100 Global -listalle Red Herring -teknologialehti valitsee sata lupaavinta teknologiayritystä Euroopasta, Pohjois-Amerikasta ja Aasiasta. Red Herringin listoille on aiemmin päässyt muun muassa Google, Skype, Yahoo! ja YouTube.

Lisätietoja:
Red Herring: www.herringevents.com
7signal Oy: www.7signal.com
HammerKit Oy: www.hammerkit.com

Kategoriat: Asiakasuutiset, Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.