‎7signal Oy on Vuoden hautomoyritys 2009

Alkuperäinen julkaisu Technopolis Venturesin aikaisen hautomotoiminnan aikana.

7signal tunnisti kasvavan markkinan langattomien verkkojen saralla

Vuoden hautomoyritykseksi on valittu helsinkiläinen 7signal Oy, langattomien verkkojen jatkuvan laadun varmistava teknologiayritys. 7signal Oy on Technopolis Ventures Oy:n hautomoyritys.

Kunniamaininnan kisassa sai mikkeliläinen A. Graveolens Oy, jonka kehittämä innovatiivinen kerameeri on palamaton ja myrkytön vaihtoehto perinteisille muoveille ja polymeereille.

Vuoden hautomoyritys 2009 julkistettiin 27.11.2009 Espoon Otaniemessä. Nyt kuudetta kertaa järjestetty kilpailu nostaa esiin teknologiahautomoiden kiinnostavimpia kasvuyrityksiä. Sen järjestävät Suomen Teknologiakeskusten Liitto TEKEL ja TEKELin yrityskehitystiimi.

7signal Oy on kilpailun tuomariston mukaan tunnistanut kasvavan markkinan langattomien WLAN-verkkojen yleistyessä.

– Markkinatarve verkkojen laadunvalvonnalle on selvä ja markkinamahdollisuus globaalisti huomattavan suuri. 7signal Oy vakuutti valintaraadin määrätietoisella ja systemaattisella yhtiön kehittämisellä, joka näkyy muunmuassa tiimin kokoamisessa sekä rahoituksen ja muiden resurssien hankinnassa. Yhtiö on myös hyödyntänyt monipuolisesti hautomon tarjoamaa apua, kertoo kilpailuraadin puheenjohtaja Olli Mankonen.

7signal on liiketoimintakriittisten WLAN-verkkojen jatkuvan laadun varmistava teknologiayritys. Langattomalta verkolta vaaditaan ehdotonta toimivuutta esimerkiksi lentokenttien ja satamien toimintojen valvonnassa, tai kun lääkäri seuraa sen avulla potilaan elintoimintoja. 7signalin valvontajärjestelmä tarkkailee verkon suorituskykyä, palvelutasoa ja sitä hyödyntävien sovellusten toimintaa. Ongelma paikallistetaan ja ratkaistaan ennen kuin käyttäjä edes huomaa sitä.

– Liikeidea perustuu suuren ja kasvavan ongelman ratkaisemiseen. Tuote on toteutettu innovatiivisella ja suojauskelpoisella tavalla ja sille on selkeä globaali markkina. Alan suurimmillakaan toimijoilla ei ole vastausta tähän haasteeseen, tiivistää yrityskehittäjä Mikko Kaarela Technopolis Ventures Oy:stä.

Potentaali on huomattu myös maailmalla. Esimerkiksi kansainvälisesti arvostettu Red Herring -lehti valitsi 7signalin tammikuussa 2009 maailman sadan lupaavimman teknologiayrityksen joukkoon.

Lisätietoja:

Veli-Pekka Ketonen, 7signal Oy
Puh. 050 357 9700
veli-pekka.ketonen(at)7signal.com

Mikko Kaarela, Business Development Advisor
Puh. 0400 607 277
mikko.kaarela(at)spinno.fi

Vuoden hautomoyritys -kilpailu palkitsee teknologiahautomoissa kasvaneita yrityksiä. Yleisiä valintakriteereitä ovat innovatiivisuus, kilpailuedut, kasvumahdollisuudet, markkinapotentiaali, yrityksen kehittyminen hautomoaikana sekä yrityksen taloudellinen asema. Voittaja valitaan teknologiahautomoiden asettamien ehdokkaiden joukosta, ja valinnan suorittaa TEKELin yrityskehitystiimin jäsenistä koottu raati pääomasijoittajan näkökulmalla vahvistettuna. Vuoden hautomoyritys valittiin nyt kuudetta kertaa. Kilpailun järjestävät Suomen Teknologiakeskusten Liitto TEKEL ja TEKELin kasvuyritysjaoston Yrityskehitystiimi.

www.tekel.fi/menestystarinoita/vuoden_hautomoyritys-kilpailu

7signal Oy on liiketoimintakriittisten WLAN-verkkojen jatkuvan laadun varmistava suomalainen teknologiayritys. Ainutlaatuinen valvontajärjestelmä seuraa automaattisesti langattomia verkkoja hyödyntävien sovellusten toimivuutta. Seurattavasta verkosta erillään toimiva järjestelmä hälyttää häiriöistä jo ennen kun käyttäjät huomaavat niitä, auttaa paikallistamaan ja korjaamaan verkon ongelmat sekä todentaa WLAN SLA-sopimusten mukaisen laatutason. Kokeneiden verkkoasiantuntijoiden perustaman yrityksen tavoitteena on edistää kiistattomia tehokkuushyötyjä tuovan WLAN-tekniikan hyödyntämistä, asiakkainaan mm. tuotantologistiikka, varastot ja kaupan alan sovellukset sekä terveydenhuollon tietojärjestelmät. Lisäksi järjestelmä nopeuttaa kustannustehokkaiden WLAN-puhepalveluiden käyttöönottoa yrityksissä.

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.