Oncos Therapeuticsille 4Meur pääomasijoitus

Oncos Therapeutics, Venture Cupin voittaja ja esihautomo-ohjelman asiakas keväällä 2009, on saanut 4 miljoonan euron pääomasijoituksen ruotsalaiselta HealthCapilta onkolyyttisiin viruksiin pohjautuvan syövänhoitomenetelmän jatkokehittämiseen. Oncos sai Venture Cupin palkintorahojen ohella toimitilat Helsinki Business and Science Parkista sekä on kiihdyttänyt vauhtiaan Lifeline Venturesin avulla Vigo-kiihdyttämöohjelmassa.

“Merkittävän yksityisen rahoituksen saaminen on tärkeä signaali uskosta onkolyyttisiin viruksiin syövän hoidossa. Lämpimät onnittelut Pekalle ja Lifeline Venturesin Timolle!” kommentoi Tuomas Maisala.

Lue lisää Oncosin tiedotteesta

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.