Puolustusvoimat ottaa käyttöön Envaultin holvauksen

Puolustusvoimat hankkii koko henkilöstönsä käyttöön Envault Corporation Oy:n kehittämän tietoturvatuotteen, joka suojaa ulkoisten massamuistien sisällöt keskitetysti ja käyttäjälle vaivattomasti. VTT:n spin-off -yrityksen tuote perustuu holvaukseen, jossa hyödynnetään VTT:llä kehitettyä teknologiaa perinteisen kryptauksen sijasta.

Envault on ollut Tuomas Maisalan hautomoasiakkaana vuodesta 2007 alkuvuoteen 2009 asti. Yritys oli myös hautomo-ohjelman rinnalla jo päättyneessä BornGlobal-kansainvälistymishankkeessa. Asiakkuuden aikana Envaultia on saanut neuvontaa ja konsultointia muun muassa julkisen rahoituksen hakemiseen sekä erilaisten asiantuntijapalveluiden hankintaan. Yrityshautomo myös pilotoi Envaultin tietoturvaratkaisua sen tuotekehitysvaiheessa.

Lue lisää Envaultin lehdistötiedotteesta

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.