Sibesonke menestyi Venture Cupissa

Sibesonke on tänään saanut Global Opportunity Awardin kansallisessa Venture Cup -liiketoimintasuunnitelmakilpailussa. Sibesonke kehittää teknologiaa, joka tuo vuorovaikutteiset hakemistot miljardien perusmatkapuhelimien käyttäjille tarjoten tekstiviestejä kehittyneemmän tavan hakea ja käsitellä tietoa. Liikeidea pohjautuu syvään teknologiaosaamiseen ja GSM-puhelimissa aiemmin hyödyntämättömään ominaisuuteen. Sibesonke on suomalaisen telekommunikaatioalan suuryrityksen spin-off. Teknologian koekäyttö Etelä-Afrikassa. Yritys aloitti KickOff! -esihautomo-ohjelman asiakkaana maaliskuussa 2009 ja jatkoi kehitystä Launch! -hautomo-ohjelmassa vuoden 2009 loppuun. Sibesonken yrityskehitysasiantuntijana on toiminut Mikko Kaarela. Sibesonke voitti syksyllä 2009 Slush!-tapahtuman start-up-kisan.

Kisan voiton vei Visedo Lappeenrannasta. Tämän vuoden kilpailussa kolmannen sijan sai myöskin Otaniemestä maailmalle ponnistava Audiodraft. Asiakasyritykset ovat aiemminkin menestyneet hyvin kisassa voittamalla Venture Cupin vuosina 2005, 2006 ja 2008.

Lue lisää Sibesonken tiedotteesta (englanniksi)

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.