Facebookilla kontakteja – 90% uusia!

JQDesign Ltd on lokakuussa 2009 perustettu helsinkiläinen yritys, joka suunnittelee, kehittää ja pian myös valmistaa korkealuokkaisia radio-ohjattavia autoja off road käyttöön. Yrityksen perustaja Joseph Quagraine on yksi maailman parhaista off road RC-kuskeista. JQ Design Ltd valitsi Facebookin sen levinneisyyden ja monipuolisuuden vuoksi yhdeksi kanavaksi tavoittaa asiakkaita.

Quagraine kertoo yrityksensä saaneen uusia seuraajia Facebookin avulla, 90% Facebookissa JQ:ta seuraavista ovat yritykselle entuudestaan tuntemattomia. “Ihmiset, jotka seuraavat JQ:ta Facebookissa, valitsivat sen itse, joten jos lähetän heille uutiskirjeitä, he ovat oikeaa kohderyhmää.” Quagraine kertoo Facebookin olevan hyvä kanava saavuttaa näkyvyyttä, etenkin yrityksen alkuvaiheissa kun tuote ei ole vielä valmis esiteltäväksi. Tulevaisuudessa Quagraine harkitsee yrityksensä viemistä myös mikrobloggauspalvelu Twitteriin.

Quagraine on lyhyessä ajassa saanut jo yli 500 seuraajaa ja kehuukin Facebookia hyvänä työkaluna start-upin toiminnassa. Näkyvyyden lisäksi Facebook-ryhmän kautta voi kontaktoida seuraajia, mikä on tärkeää uusien asiakkaiden tavoittamiseksi. Jotta seuraajia saa, pitää yrityksen olla valmis myös tarjoamaan yleisölleen heitä kiinnostavaa sisältöä. Quagrainen neuvo muille Facebook-sivua harkitseville onkin: “Make it funny and post pictures and videos!” Tulevaisuuden tavoitteisiin hän vastaa JQ-productsin tulevan kasvattamaan seuraajakuntansa suurimmaksi koko RC-alalla.

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.