Näkyvyyttä start-upille yrityskilpailujen myötä

Matkapuhelimiin palveluja tarjoava Sibesonke Oy, entinen Technopolis Ventures -yrityshautomon (nykyinen Spinno) asiakas, on palkittu voittajana Red Herring – kasvuyrityskilpailussa. Sibesonke sijoittui lehden perinteiselle 100 lupaavimman eurooppalaisen teknologiayrityksen listalle. Red Herring valitsee vuosittain voittajat kilpailussa, jossa etsitään uusia ja innovatiivisia teknologiayrityksiä. Aiempina vuosina listalle ovat päässeet mm. Google, Skype, Yahoo! ja YouTube. Red Herring -konferenssi järjestettiin Pariisissa, jossa Sibesonke ei ollut läsnä, mutta pääsi voittajaksi ilman osallistumismaksuakin.

Uwe Schwarz, Sibesonken toimitusjohtaja kertoo hakeneensa yritykselleen lisää näkyvyyttä yrityskilpailuihin osallistumalla: “Kilpailujen kautta uudet ihmiset ovat löytäneet Sibesonken ja olemme myös yrityksenä saaneet lisää luotettavuutta potentiaalisten asiakkaiden silmissä.” Hän myös listaa yrityskilpailujen suurimmiksi hyödyiksi yrityksen luotettavuuden kasvun ja uudet kontaktit.

Alex Vieux, Red Herringin toimitusjohtaja, muistuttaa voiton merkityksestä: ”Vahvimman potentiaalin omaavien yritysten valinta ei ollut missään nimessä pieni saavutus.” Hän kertoo, että valitsijat kävivät läpi satoja hakemuksia löytääkseen listan 100 voittajayritystä. ”Sibesonke Oy:n tulisi olla ylpeä suorituksestaan, sillä kilpailu oli erittäin kovaa.”

Sibesonken kehittämä teknologia tuo vuorovaikutteiset hakemistot miljardeihin perusmatkapuhelimiin mahdollistaen digitaalisten kauppapaikkojen käytön myös kehittyvissä maissa. Näin tarjotaan mahdollisuus mm. työpaikkailmoitusten sekä lähiseudun osto- ja myynti-ilmoitusten selailuun millä tahansa gsm-puhelimella. Sibesonke on aiemminkin menestynyt yrityskilpailuissa. Kansallisessa Venture Cup –liiketoimintasuunnitelmakilpailussa yritys sijoittui toiseksi ja syksyllä 2009 yritys voitti Slush! start-up kilpailun.

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.