Zokemille 2 miljoonan rahoitus kansainvälisen strategian toteuttamiseen

Suositun Assistant Zoki mobiilisovelluksen kehittäjä Zokem on saanut uudella rahoituskierroksella 2 miljoonan lisärahoituksen toiminnalleen. Rahoitukseen osallistuivat yrityksen nykyisen johdon lisäksi eurooppalaisia pääomasijoittajia ja business enkeleitä. Osa summasta on myös julkista rahoitusta. Rahoitusta ohjataan mm. asiakaspohjan kasvattamiseen markkina- ja mediatutkimuksessa. Zokem onkin siirtänyt fokustaan kohti yhteistyötä tutkimus ja median seuranta-alan kanssa, tavoitteena kokonaisvaltainen työkalu kuluttajatutkimukseen. Tulossa on myös kaksi uutta mobiilianalytiikkasovellusta.

Vuonna 2008 perustetun Zokemin visio on muuntaa älypuhelimet aina mukana seuraaviksi elämän sensoreiksi. Assistant Zoki seuraa käyttäjänsä elämää 24/7. Kuluttajalle olennaista on, että sovellus tietää sijaintisi, kalenterimerkintäsi, puhelusi ja esimerkiksi kuuntelemasi musiikin ja kuluttaja voi jakaa tämän tiedon ystäviensä kanssa sosiaalisessa mediassa. Zokemin liikeidean ydin on muuntaa käyttötieto kuluttajatutkimukseen sopivaksi tarjoten uuden tason tietoa ja trendejä kuluttajista.

Lue lisää Zokemin rahoituksesta ja tulevaisuuden visioista

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.