Sailmate auttaa veneilijää

Nautics Oy:n Sailmate-palvelun avulla veneilijä voi suunnitella reittejä ja jakaa niitä ystävien kesken. Maailman ensimmäinen verkkopalvelu veneilijän reittisuunnitteluun sisältää mm. Suomen merikartat, automaattisen reitityksen, veneen ominaisuudet, ennustetun sään ja kiinnostavat kohteet kuten satamat, palvelut, nähtävyydet ja turvallisuusjärjestelyt. Palvelu on suunnattu kaikille retki- ja matkaveneilijöille; sekä moottoriveneilijöille että purjehtijoille.

Sailmate helpottaa reittisuunnittelua huomattavasti ja on avuksi etenkin uusille veneilyharrastajille. Reitin voi helposti jakaa ystäville esimerkiksi sähköpostin kautta ja siirtää veneen navigointilaitteeseen matkaa varten. Palvelun saa käyttöönsä 70 euron vuosimaksulla.

Tutustu Sailmate-palveluun

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.