Spinno vahvistaa resurssejaan

Spinno on kesän alussa vahvistanut toimintaansa usealla uudella työntekijällä. Kesäkuun alussa yrityskehitysasiantuntijana aloitti Jaana Horttanainen, joka on vanha kollegamme. Jaana oli Technopolis Venturesissa Born Global –hankkeessa sekä neuvoi asiakasyrityksiä Otaniemen hautomossa ja Ruoholahdessa Start-up Centerissä. Jaanalla on kokemusta hautomotoiminnasta neljästä eri yrityshautomosta. Liike-elämän puolelta Jaanan kokemus on monipuolinen. Hän on aiemmin toiminut projektipäällikkönä Yomilla, tutkimuspäällikkönä Suomen Markkinamittauksella sekä talouspäällikkönä Tietoväylällä. Jaana on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja harrastaa koiria ja liikuntaa.

Elokuun alussa Spinnon tiimiin liittyi kokenut konsultti ja start-up-yritysten neuvonantaja Mikael Huhtamäki. Mikaelilla on yli kymmenen vuoden kokemus start-up yritysten konsultoimisesta. Headhunterina toimineella Mikaelilla on merkittävät verkostot ja osaamista usealta toimialalta. Mikael on sertifioitu sijoitusanalyytikko ja vahvistaa myös Spinnon rahoitusosaamista. Hän on valmistunut tuotantotalouden DI:ksi Teknillisestä korkeakoulusta ja VTK:ksi Helsingin yliopistosta. Mikaelin harrastuksiin kuuluvat populaarimusiikin tutkimus ja siirtolapuutarhurointi.

Jaana kertoo hakeutuneensa Spinnoon tuttujen yrityskehityksen ammattilaisten ja kiinnostavan asiakaskunnan vuoksi. Hän odottaakin toiminnalta Spinnossa mielenkiintoisia asiakkaita ja pääsyä mukaan kehittämään heidän liiketoimintaansa. Hänen mukaansa juuri Spinno tarjoaa tähän työhön näköalapaikan. Mikael halusi syventää start up -sektorin osaamistaan entisestään ja hän koki Spinnon tähän sopivimmaksi ympäristöksi sekä jäsentyneiden toimintakonseptiensa että pätevän tiiminsä takia. Myös Mikael puhuu Spinnosta näköalapaikkana tulevaisuuden menestyjäyritysten kasvu-urien rakentamisessa ja uskookin saavansa tehtävässään arvokkaita oppimiskokemuksia uusista asiakastoimialoista ja innovatiivisista liiketoimintamalleista.

Lisäksi Spinnon tiimiä ovat vahvistaneet alkukesästä alkaen osa-aikaisina free-lancereina Touko Vaarnamo, Pirita Mäyrä ja Tiia Vuolle. Touko vastaa Spinnon www-palveluiden kehittämisestä. Tiian ja Piritan monipuolinen kokemus on avuksi erilaisissa markkinointiin ja viestintään liittyvissä kehitysasioissa.

Yrityskehitysasiantuntija Jouni Lounasmaa siirtyi pois Spinnosta kesäkuussa yhteensä viiden TeVe- ja Spinno-vuoden jälkeen. Jouni vastasi yritysten sparrauksesta, hautomon asiantuntijapalveluista ja yhteistyöstä tutkimuslaitosten ja korkeakoulujen kanssa. Jouni siirtyy yrittäjäksi liikunnan mittaussovelluksia kehittävän Hookie Technologies Oy:n tiimiin elokuussa.

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.