Canatulle 4,7 miljoonan euron rahoituspaketti

Nanoteknologia-alan TKK-lähtöinen spin-off-yritys Canatu on julkistanut 4,7 miljoonan euron laajuisen rahoituskierroksen tuotekehitykseen. Tällä kierroksella uutena rahoittajana on pääomasijoitusyhtiö Inventure. Yhtiön rahoittajina jatkavat bisnesenkeli Ari Ahola (Infosto) sekä Tekes.

Canatun kehittämillä nanomateriaaleilla on huikeat tulevaisuuden näkymät, mutta disruptiivisena uutena teknologiana sen markkinoilletulo ja läpimurto tulee vielä viemään aikaa. Rahoituskierros vie Canatua merkittävän askeleen eteenpäin.

Canatu on ollut hautomon asiakkaanna lokakuusta 2006 maaliskuuhun 2009. Canatu on myös palkittu Red Herringin Global 100 -palkinnolla tänä vuonna.

Lisätietoa rahoituskierroksesta Canatun tiedotteessa:

http://www.canatu.com/news.php

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.