Kasvuyritykset ja rahoittajat kohtasivat Rahoitusfoorumissa

Kalastajatorpalla keskiviikkona pidetty ensimmäinen Rahoitusfoorumi toi yhteen toistasataa ohjelmistoalan rahoitusta hakevaa yritystä, eri rahoittajia sekä muutamia ohjelmistoalan suuryrityksiä. Rahoitusfoorumi on osa Kasvufoorumi-hanketta, jonka taustalla ovat Ohjelmistoyrittäjät ry, Teknologiateollisuus ry sekä muut tahot.

Rahoitusfoorumin aikana kahdenkeskisiä, pääosin etukäteen matchattyja parinkymmenen minuutin mittaisia tapaamisia toteutui yli 150. Yritysten rahoitettavuudesta antoi palautetta eri julkiset rahoittajat, bisnesenkelit sekä pääomasijoittajat. Lisäksi Creo Consultingin Rasmus Nybergh ohjasi speed networking -osion, jossa yritykset ja rahoittajat tutustuivat viiden minuutin pikaintrojen kautta toisiinsa.

Spinnon tiimistä Tuomas Maisala toteutti osallistuville yrityksille tapahtumaa edeltäneen pitchaus-valmennuksen sekä osallistui yrittäjien ja rahoittajien tapaamisten toiveiden yhteensovittamiseen mahdollisimman tuloksellisten tapaamisten aikaansaamiseksi. Spinnon tiimi oli neljän henkilön voimin avustamassa tapahtuman järjestämisessä. Rahoitusfoorumissa oli mukana 9 nykyistä Spinnon asiakasta sekä lisäksi useita vanhoja hautomoyrityksiä.

Päivän lopussa pidetyn paneelikeskustelun kommentit vahvistivat tapahtuman hyödyllisyyden. Rahoitusta ohjelmistoyrityksille löytyy, kun vain löytyy hyviä yrityksiä riittävän kunnianhimoisin suunnitelmin. Sijoittajat mielellään tapaavat yrityksiä jo hyvissä ajoin ennen sijoituksen hakemista.

Syksyllä on mahdollisuus tavata rahoittajia osana Slush-tapahtumaa 20.-21.lokakuuta sekä 11.-12. marraskuuta Technopoliksen MoneyTalks Forumissa, jossa teemena on monetizing mobility. Spinnon aamukahvitilaisuus 26.11. käsittele enkelisijoittamista ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua muutamiin bisnesenkeleihin paneelikeskustelun kautta. 

 Lue lisää Rahoitusfoorumista: Kasvufoorumin ja Ohjelmistoyrittäjien tiedote

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.