LoudEvents näkyi ja kuului Musiikki ja Media -tapahtumassa Tampereella

LoudRevolution esitteli ensimmäisen tuotteensa, LoudEvents -keikkabuukkaustyökalun Tampereella 21.-24.10. pidetyssä Musiikki ja Media -tapahtumassa. Yritys esitteli tuotteensa tapaamisissa kolmen päivän aikana noin kolmellesadalle alan vaikuttajalle ja herätti kiinnostusta myös julkisen esityksensä myötä.

Myös Spinno osallistui Musiikki ja Media -tapahtumaan alan kehitystrendien ja uusien ratkaisujen kartoittamiseksi. Useissa puheenvuoroissa todettiin keikkatulojen olevan artisteille entistä merkittävämpi tulonlähde, mikä antanee Loudille suotuisan pohjan työkalunsa kaupallistamiselle.  Ohjelmatoimistojen kesken käytiin myös vilkasta keskustelua keikkamenestyksen mittaamisen ja tiedon jakamisen kehittämiseksi alan sisällä. Levymyynnin kokonaismarkkinan Suomessa kerrottiin laskeneen viime vuosina 50 miljoonaan euroon, kun keikkamarkkinan kooksi arvioidaan yli 100 miljoonaa euroa.

LoudRevolution on ollut Spinnon hautomoasiakas vuodesta 2010. Yrityksen taustavoimina ja enkelisijoittajina toimii musiikkialan ja liike-elämän palveluksessa kannuksensa hankkinut osaajakaarti.

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.