Spinno sparrasi MoneyTalks Forumin kolme parasta pitchaajaa

Kuva: Spinno, Tuomas MaisalaSpinno oli mukana Technopoliksen MoneyTalks™ Forumissa, joka järjestettiin 11.-12.11.2010. MoneyTalks Forum on matchmaking- ja verkostoitumistilaisuus, joka tuo yhteen teknologia-alan kasvuyritykset ja pääomasijoittajat Suomesta ja ulkomailta. Tällä kertaa MoneyTalks Forum keskittyi mobiiliteknologiaan teemanaan ‘Monetizing Mobility’. Tilaisuuden pääyhteistyökumppanina oli Nokia.

Cabforce Oy, Andreas Hansson Kuva: Spinno, Tuomas Maisala

CabForce - Andreas Hansson

Technopolis valitsi hakemusten perusteella tilaisuuden pitchaajat. Kahdeksan yritystä piti seitsemän minuutin rahoittajaesityksen ja toiset kahdeksan yritystä pitchasivat minuutin hissipuheen. Spinnon asiakkaista Cabforce Oy oli yksi seitsemän minuutin pitchaajista. Spinnon nykyisistä asiakkaista Fluid Interaction Oy ja Rele Mobile Oy pitchasivat minuutissa ideansa. Hissipuheet pitivät myös hautomon entisistä asiakkaista Epuuk, Rapidblue Solutions Oy ja Zervant Oy.

Kuusi seitsemän minuutin pitchaajista oli Spinnon yrityskehitysasiantuntijoiden Jaana Horttanaisen, Mikko Kaarelan ja Mikael Huhtamäen sparraamia. MoneyTalks Forumin yleisö pääsi äänestämään seitsemän minuutin pitchaajayritysten menestyspotentiaalia: voittajaksi äänestettiin Hitlantis, toiseksi tuli Pozitron ja kolmannelle sijalle äänestettiin Übi. Yhteistä voittajakolmikolle oli Spinnon sparrausopit.

Hitlantis Oy: Peti Kotro, Timo Poijärvi, Marcus Tilgmann Kuva:Spinno, Tuomas Maisala

Hitlantis Oy: Petri Kotro, Timo Poijärvi, Marcus Tilgmann

Spinnolaiset keräsivät osallistujilta palautetta pitcheistä. Aiempien MoneyTalks Forum -tapahtumien pitchien tasoon peilaten Technopoliksen edustajat olivat tyytyväisiä pitchaajien sparraukseen ja kokivat, että yritykset olivat saaneet siitä selvästi apua. Pääomasijoittajat pitivät esityksiä sujuvina, mutta olisivat toivoneet esityksiltä vielä syvemmälle menevää bisnesmallien avaamista sekä tarkempia markkinoillemenosuunnitelmia.

Osallistujia MoneyTalks Forumissa oli noin 170. Pitchaajien ohella Spinnon asiakkaista tilaisuuteen osallistuivat Adfore Oy (Tässä.fi), Bonwal Oy, mSpice sekä Relationship Games Oy. Näiden lisäksi osallistujissa oli monia vanhoja hautomon asiakkaita.

Seuraava MoneyTalks Forum järjestetään 12.5.2011. Lisätietoa MoneyTalks Forumista.

Kuvat: Tuomas Maisala / Spinno

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.