Kick some ass with Kung-Fu Live

Virtual Air Guitar Company Oy julkaisee uuden Kung-Fu LIVE -seikkailu- ja taistelupelinsä PlayStation®Networkissä joulukuussa. Yhtiön kehittämän, patentoidun Freemotion® –konenäköteknologian ja PlayStation®Eye –kameran avulla pelaaja astuu omana itsenään taistelemaan pelin maailmaan pelin kulkua liikkeillään ohjaten.

Virtual Air Guitar Company pitchasi ja demosi Kung-Fu Live -peliään 23.11. pidetyn Kasvuvalmennuksen päätöstilaisuudessa Helsingin kaupungintalolla. Esittelyvideo oli raikas yleisön herättelijä varsin pitkässä sarjassa pitchejä. Peliohjainta ei pelatessa tarvita. Peliä kokeilleet henkilöt saivat nopeasti jujusta kiinni ja parhaat saivat hypittyä ja potkittua sen verran, että kännykät lentelivät taskuista ja hiki tuli pintaan.

Kung-Fu LIVE –pelin myyntihinta PS Storessa on 13.95 €. Peli tulee myyntiin Pohjois-Amerikassa joulukuun 7. ja Euroopassa joulukuun 8. päivä. Peliin voi tutustua websivuilla www.kungfulivegame.com.

Virtual Air Guitar Company oli hautomon asiakkaana 2006-2007 ja voitti Venture Cupin 2006 keväällä.  Hautomon avulla löytynyt Pirjo Kekäläinen-Torvinen syvensi mentoroinnista alkanutta yhteistyösuhdetta enkelisijoituksella Teollisuussijoituksen tekemän kanssasijoituksen yhteydessä. Toivotamme VAG:n koko tiimille onnea!

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.