Rekrytoinnin ammattilainen rekrytoi itselleen uuden hallituksen ja enkelin

Spinnon nykyinen hautomoasiakas HR Kakspistenolla Oy on saanut ensimmäisen enkelisijoittajansa sekä vahvistusta hallitukseensa. HR-alalla, mm. Nokialla, ansioitunut Kirsi Rasinkangas on tullut vähemmistöosakkaaksi ja aloittaa myös hallituksen jäsenenä.

HR Kakspistenolla uudistaa hallitustaan myös muuten ottamalla mukaan kolme kokenutta osaajaa; uusina hallituksen jäseninä aloittavat Mika Leno, Susanna Paloheimo ja Kirsi Laine. Uudet hallituksen jäsenet tuovat mukanaan erilaista osaamista mm. yrittämisestä, ICT-alalta, hallitustyöskentelystä, strategisesta viestinnästä sekä rekrytoinnista ja suorahausta.

HR Kakspistenollan perustaja Susanna Rantanen kuvaa yrityksen uuden vaiheen vaativan erilaista osaamista ja uutta verta. Tänä vuonna perustettu HR Kakspistenolla tarjoaa liiketoimintalähtöisiä ja innovatiivisia ratkaisuja henkilöstöjohtamiseen. Yhtiö on julkistamassa pian uuden rekrytointiin liittyvän palvelunsa.

HR Kakspistenollan enkelikontakti löytyi Spinnon verkostojen kautta. Spinno onnittelee Susannaa erittäin vahvan hallituksen onnistuneesta kokoamisesta ja uudesta osakkaasta!

Lue lisää HR Kakspistenollan uutisesta.

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.