Syksy päättyi kipinöihin, pääomasijoittamiseen ja Roundtableen

Spinnolaiset avasivat joulukauden yhdessä asiakkaidensa kanssapikkujoulut3_091210 
ravintola Kipinässä torstaina 9.12. rennossa tunnelmassa, jota siivittivät maukkaat pinchokset, viini ja glögi. Illan vilkkaassa puheensorinassa aiheina vilahtivat mm. musiikki ja talviset harrastukset. Jutun juurta löytyi myös yrittämisestä, palveluntarjoajista ja pääomasijoittajista, sillä olihan kyseessä start-upien tapaaminen. Joulukautta avaamassa oli noin 20 iloista osallistujaa. ”Vaikka Spinnon käytännönläheiset koulutukset ovat erittäin tärkeitä, on myös vapaamuotoinen tutustuminen on tärkeää ja hyödyllistä. Luottamus rakentuu ihmisten kohtaamisista ja arjen keskusteluista”, kommentoi Spinnon valmennus- ja verkottumistapahtumista vastaava Taina Kilpinen.

Syksyn viimeisessä INSIGHT koulutuksessa tiistaina 14.12. spinnolaisten entinen kollega ja hautomoyrityksiä aiemmin sparrannut Mikko Pirinen Technopolikselta kertoi pääomasijoituksen hakemisesta sekä esitti mielenkiintoiset caset enkeli- ja VC-rahoituskierroksesta. Koulutuksen palaute oli erittäin positiivista. ”Hyvä koulutus tulevaisuutta varten!”, kiitteli yksi osallistujista. ROUNDTABLE ryhmä II:n kokoontuminen päätti Spinnon syksyn tapahtumien sarjan perjantaina 17.12. ROUNDTABLE on valittujen hautomoyritysten toimitusjohtajien oma pienryhmä, joka kokoontuu noin kerran kuukaudessa pohtimaan teemoja, joiden käsittely ei aina ole mahdollista esim. yrityksen hallituksen tai työntekijöiden kanssa.

Vuoden 2011 tapahtumakalenterin avaavat ROUNDTABLE ryhmä I perjantaina 14.1. ja INSIGHT koulutus tiistaina 18.1.  aiheella ” Vakuuttavan yritysesityksen laadinta ja pitchaus”.

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.