Heebo auttaa löytämään sen oikean

Spinnon asiakas HR Kakspistenolla Oy on luonut rekrytointiportaalin Heebon, joka yhdistää nuoret ammattilaiset työnhakijat ja työnantajat aivan uudella tavalla. Perinteinen työnhaku keskittyy hakijan CV:n historiatietoihin, jotka eivät välttämättä kerro yhtään mitään hakijan potentiaalista tai persoonasta. Heebon kautta työnantaja saa työkokemusta laajemman kuvan hakijasta. Heebon täsmähakupalvelu toimii ikään kuin verkon deittipalvelut helpottaen sen oikean löytämistä.

Heebon avulla työnhakija tekee virtuaalisen käyntikortin, joka mahdollistaa monipuolisen ja vapaan tavan kertoa itsestään ja osaamisestaan. Lisäksi Heebon soveltuvuustesti auttaa hakijaa  tuomaan esille persoonan vahvuudet. Työnantajaa Heebo auttaa säästämään aikaa ja löytämään oikeat kandidaatit helposti. Heebon hakukoneella yritys pystyy tarkasti määrittelemään tehtävän  hakukriteerit, jolloin työnantaja voi heti keskittyä tehtävän kannalta soveltuvimpien henkilöiden kontaktointiin. 

Lue lisää HR Kakspistenollan tiedotteesta
Tutustu Heeboon: www.heebo.fi
HR Kakspistenolla uutinen 1.12.2010

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.