Spinno laajentaa toimintaansa

Spinnon isäntäorganisaatio Laurea-ammattikorkeakoulu organisoi innovaatiotoiminnan palveluitansa 1.1.2011. Samalla alkoi Laurean hyvinvointialan yrityshautomon vaiheittainen yhdistäminen Spinnoon. Hyvinvointihautomo on toiminut vuodesta 1996 ja hautomosta on lähtenyt liikkeelle yli 250 yritystä.

Spinnon johtaja Tuomas Maisala pitää toimintojen yhdistämistä hyvänä. Yhdistäminen mahdollistaa toiminnallisten synergiaetujen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien tarjoamisen yhä laajemmalle asiakaskunnalle.  ”Suurempi hautomoyksikkö pystyy palvelemaan paremmin asiakkaitaan. Hyvinvointialan osaaminen täydentää hyvin Spinnoa. Toimiala on mielenkiintoinen ja se kasvaa nopeasti. Julkisten ja yksityisten rahoittajien kiinnostus alaa kohtaan vahvistaa, että markkinoilla on kova kysyntä uusille teknologioille ja palveluinnovaatioille”, toteaa Maisala.

Esimerkkejä lupaavista hautomolähtöisistä hyvinvointialan yrityksistä ovat TKK:n spin-off Finsor (Beddit-älyvuode) sekä VTT:n spin-off Hookie Technologies, joka kehittää uudentyyppisiä liikuntaan motivoivia tuotteita ja palveluja.

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.