Spinnosta vauhtia Tekesin NIY-rahoitusohjelmaan

Otaniemen hautomo-ohjelman yritykset ovat pärjänneet erinomaisesti Tekesin nuorten innovatiivisten kasvuyritysten (NIY) rahoitusohjelmaan pääsyssä. NIY-ohjelman tavoitteena on edistää lupaavimpien alle kuusi vuotta vanhojen yritysten liiketoiminnan nopeaa kehittämistä ja laajentamista kansainvälisille markkinoille.

Vuoden 2010 lopulla NIY rahoitusohjelman vaiheiden 1 ja 2 piirissä oli 71 yritystä. Näistä yrityksistä jopa 22 oli Spinnon ja  Spinnon edeltäjän Technopolis Venturesin hautomosta valmistuneita asiakkaita.  NIY-rahoitusohjelmassa yritykselle asetetaan ennakkoon välitavoitteita, joiden saavuttamisen jälkeen yritykselle myönnetään rahoitusta. Rahoituksen vaiheeseen 1 päästäkseen yrityksellä on oltava kunnollista liikevaihtoa tai yksityistä rahoitusta (useita satoja tuhansia euroja) sekä vahva tiimi.

NIY-rahoitusohjelmaan valittujen hautomolähtöisten asiakkaiden määrä  on hyvä osoitus siitä, että  hautomopalvelut todella vauhdittavat yritysten jatkorahoituksen saamista. Spinnon kokeneiden yritysneuvojien avulla ja  laajan verkoston kautta asiakasyritysten on mahdollista kasvaa ja menestyä vieläkin nopeammin ja tehokkaammin.

NIY-rahoitusohjelmassa olevia entisiä asiakkaita vuonna 2010 :

Hautomo-ohjelman asiakkaita:
7signal Oy, Aito Technologies Oy, Analyse Solutions Finland Oy, Applifier Oy (Everyplay), Digital Foodie Oy, Eniram Oy, Envault Corporation Oy, HammerKit Oy, Lekane Oy, Mendor Oy (IHQ Medical), Multi Touch Oy, Netcycler Oy, REACHLaw Oy, Retail Logistics Excellence – RELEX Oy, Senseg Oy, Spinmade Oy, Wellness Foundry Holding Oy ja Zokem Oy

Esihautomo-ohjelman asiakkaita:
Oncos Therapeutics Oy, STEREOSCAPE OY, CCX Tech Oy ja XIHA Oy

Lähde: Rahoituksen piirissä olevat yritykset 31.12.2010

Katso myös uutiset:
Alkuvauhti kolmasosalle NIY-yrityksistä
Hautomolähtöisille yrityksille yli 10 miljoonaa Tekes-rahoitusta viime vuonna

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.