Kasvuvalmennuksesta tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen

Forum Virium KasvuvalmennusKasvuvalmennus tukee ja vauhdittaa yritysten kasvua sekä liiketoiminnan kehittymistä ulkopuolisten  asiantuntijoiden avulla. Kasvuvalmennukseen valitaan Helsingin seudulla toimivia  innovatiivisia pk-yritystä, joilla on halua ja kykyä kasvaa globaaleilla markkinoilla skaalautuvalla liiketoiminnalla. Valmennuksen sisältö räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan ja toteutetaan tiiviinä kokonaisuutena.

Huhtikuun alussa kasvuvalmennettavien joukko kasvoi toisen hakukierroksen jälkeen kymmenellä uudella yrityksellä: adQ Company Oy, AudioDraft Oy, European IT Oy, Fenomen Creator Oy , Fluid Interaction Oy, Idean Enterprises Oy, Meontrust Oy, Model IT Oy, Neurotar Oy ja Nomojeans Corporation Oy. Tänä vuonna kasvuvalmennukseen jo aiemmin valittuja yrityksiä ovat: Aava Ohjelmistot Oy, CoreFactory Oy, Eat.fi, GoAct Oy, Innovoice Oy, Kiosked Oy, Sibesonke Oy sekä Viherasema Oy.

Valmennukseen valituista yrityksistä Spinnon nykyisiä/entisiä asiakkaita ovat: Fenomen Creator, Fluid Interaction, Meontrust, Aava Ohjelmistot ja Sibesonke.  Meontrust Oy:n Markku Mehtälä kuvaili kokemuksiaan valmennuksen valintaprosessista: “Forum Virium -tiimi toimi tehokkaasti. He tulivat haastatteluun hyvin valmistautuneena ja päätös syntyi nopeasti. Huolellisesti täytetty hakemus tuntui auttaneen asiaa.”

Spinnon yrityskehitysasiantuntija Mikael Huhtamäki toimi ennen Spinnoon tuloa kasvuvalmennuksen valintakonsulttina vuosina 2008-2010.  Huhtamäen mukaan: ”Kasvuvalmennus on hakuprosessiltaan ja raportointivaatimuksiltaan suhteellisen epäbyrokraattinen instrumentti, joka hyödyntää hyvin valmennuspalveluita kasvutavoitteiden saavuttamisessa.” 

Kasvuvalmennukseen on mahdollista hakea vielä kahden hakukierroksen ajan. Seuraava hakukierros umpeutuu 8.5. ja vuoden viimeinen hakukierros päättyy 28.8. Kasvuvalmennuksen tavoitteena on vuoden aikana löytää kaikkiaan noin 30 innovatiivista ja kasvuhaluista yritystä.

Kasvuvalmennuksen tuottaa Forum Virium Helsinki. Hankkeen päärahoittaja on Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu.

Kasvuvalmennukseen osallistuneet yritykset
Tutustu Kasvuvalmennukseen tarkemmin

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , .

One Response to Kasvuvalmennuksesta tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen

  1. Pingback: Kasvuvalmennuksen haku auki 26.8. asti - Spinno Enterprise Center

Leave a Reply

Your email address will not be published.