Fluido kasvaa pää pilvissä ja jalat maassa

FluidoSpinnon hautomo-ohjelman asiakas Fluido Oy on onnistunut kasvattamaan lyhyessä ajassa liikevaihtoaan ja kehittämään asiakkuuksiaan Suomessa. Fluido perustettiin vuoden 2009 lopussa ja seuraavana tähtäimessä ovat Pohjoismaiden markkinat ja jalka onkin saatu oven väliin jo Ruotsin ja Tanskan markkinoille.

Fluido auttaa kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa nykyaikaisten pilvipalveluihin pohjautuvien asiakkuudenhallinnan järjestelmien avulla. Fluidon yhteistyökumppani on Salesforce.com. ”Fluidon palveluiden avulla asiakkaamme minimoivat käyttöönoton riskit, alentavat kokonaiskustannuksia ja maksimoivat investoinnistansa saatavan hyödyn”, sanoo Fluidon toimitusjohtaja Mikko Eronen.

Fluidon takana on perustajakolmikko Mikko Eronen, Kai Mäkelä ja Aki Teronen. Kolmikosta Erosella on aiempaa yrittäjätaustaa. Yritystä perustettaessa nähtiin pilvipalvelujen voimakas kasvu, tarve CRM-järjestelmien paremmalle hyödyntämiselle ja selkeä tarve voimakkaalle toimijalle ja kumppanille kyseisillä markkinoilla.

Fluidon ensimmäiset työt asiakkaille tehtiin huhtikuussa 2010. Asiakkaita on hankittu suoraan kontaktoimalla sekä järjestämällä yhdessä Salesforce.comin kanssa myyntiseminaareja ja käyttäjäkokouksia. Kesäkuun alussa 2010 asiakkaita oli 4 ja vuoden lopussa jo 20. Keväällä 2011 Fluido oli tehnyt yli 30 projektia noin 25 asiakkaalle. Fluido on toiminut tulorahoituksella ja rekrytointia on tehty tilauskannan ja taloudellisen tilanteen mukaan. Tällä hetkellä Fluidossa on 8 työntekijää. Yrityksen vuoden 2010 liikevaihto oli noin 223 000 euroa ja vuoden 2011 liikevaihdon tavoitteena on 1 miljoona euroa.

Fluido tuli Spinnon hautomo-ohjelman asiakkaaksi huhtikuussa 2010. Mikko Eronen kertoo Fluidon hyödyntäneen aktiivisesti Spinnon INSIGHT -koulutuksia ja WAKE UP -aamukahvitilaisuuksia. Syksyllä 2010 Fluido teki tuotteistusprojektin, jonka valmisteluun haettiin Spinnon avustamana Ely-keskukselta tukea. ”Yhteistyö Spinnon kanssa on auttanut liiketoimintaamme nopeassa kehittämisessä ja kasvattamisessa”, kiittelee Eronen. Fluido jatkaa yhteistyötä Spinnon kanssa GROW! –kehitysohjelmasopimuksella.

Tutustu Fluidoon www.fluido.fi

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.