Red Herring Top 100 Europe -listalla hautomoasiakkaita

Redherring_EuropeVuosittain järjestettävässä kasvuyrityskilpailussa Red Herring –teknologialehti valitsee Euroopan sata innovatiivisinta ja lupaavinta teknologiayritystä. Tänä vuonna Top 100 Europe –listalta löytyy kaksi Spinnon hautomotoiminnan edeltäjän, Technopolis Venturesin, asiakasta: Mendor Oy ja Footbalance System Oy. Mendor valmistui hautomosta vuonna 2009 ja Footbalance vuonna 2008.

Vuonna 2005 perustettu Mendor suunnittelee, kehittää ja markkinoi edistyksellisiä diabeteksen hoitovälineitä. Yritys on tuonut markkinoille uudenlaisen ja helppokäyttöisen verensokerimittarin, joka korvaa perinteiset mukana kuljetettavat tarvikkeet. Footbalance on vuonna 2003 perustettu yritys, jonka tavoitteena on edistää kuluttajien hyvinvointia uusilla, liikkumisen mukavuutta lisäävillä innovaatioilla. Footbalance on kehittänyt yhteistyössä eri terveys- ja liikunta-asiantuntijoiden kanssa jalan oikeaa asentoa ja askellusta tukevia sekä korjaavia, yksilöllisesti muotoiltuja pohjallisia.

Muita suomalaisia kasvuyrityksiä Red Herring Top 100 Europe -listalla edustavat:
Beneq Oy
Forte Netservices Oy
Microtask Oy
Rightware Oy
Valoya Oy
Ympyra

 
Red Herring Top 100 Europe

Katso myös uutiset:
Näkyvyyttä start-upille yrityskilpailujen myötä, 29.6.2010 
Hautomon asiakkaita valittiin Red Herring Top 100 Global –listalle, 22.9.2009

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.