Spinno mukana auttamassa Nokia-haasteissa

YritysespooYritysEspoon yhteistyösopimus allekirjoitettiin 27.4.2011. Sopimuksen allekirjoittajina olivat Espoon ja Kauniaisten kaupunginjohtajat, Kirkkonummen kunnanjohtaja, Spinno sekä kuusi muuta julkisen toimijan edustajaa. Espoon Seudun Uusyrityskeskuksen toimitusjohtajan Erkki Pärssisen mukaan sopimuksella halutaan koota Espoon seudun voimat yhteen ja se on myös yksi vastaus Nokia-haasteeseen, jolla edistetään uusien työpaikkojen sekä yritysten syntymistä.

YritysEspoo tarjoaa kattavaa yleisneuvontaa liittyen yrityksen perustamiseen, toiminnassa olevien yritysten kehittämiseen, rahoitukseen, sijoittumiseen ja omistajanvaihdokseen. Sopimus tehostaa yhteistyötä ja tiedon vaihtoa Espoon seudun elinkeinotoiminnan eri palveluorganisaatioiden välillä. YritysEspoon nettisivut julkaistaan kesän alussa ja sivuilla esitellään myös Spinnon palveluita. “Eri palveluntarjoajien yhteistyö on tarpeen ja asiakkaalle voidaan tarjota huomattavasti parempaa palvelua, kun oikeat palvelut löytyvät helpommin yhdestä paikasta”, toteaa Spinnon johtaja Tuomas Maisala. Tästä hyvänä esimerkkinä on hautomotiimin siirtyminen vuoden 2010 alussa Teknologiakylästä Innopoliin, Espoon Seudun Uusyrityskeskuksen viereisiin tiloihin, mikä on  helpottanut yhteistyötä käytännön tasolla. Hankkeita on jo ohjattu Spinnosta Uusyrityskeskukseen ja toisinpäin. Espoolaisten yrittäjien lisäksi Spinno palvelee myös muita pääkaupunkiseudun kasvuyrityksiä.

YritysEspoo -sopimuksen allekirjoittajia ovat Espoon kaupunki, Espoon Seudun Uusyrityskeskus, Espoon TE-toimisto, Espoon Yrittäjät, Helsingin seudun kauppakamari, Kauniaisten kaupunki, Kirkkonummen kunta, Spinno Enterprise Center, Otaniemen kehitys ja Uudenmaan ELY-keskus. YritysEspoo toimii osana valtakunnallista Yritys-Suomi palvelurakennetta.

Pääkaupunkiseudun Yrittäjät ry:n tiedote aiheesta

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.