Spinnon nopein asiakas Tekniikan Maailmassa

Tekniikan Maailmassa 8/2011, s. 92-94 esitellään Spinnosta vuonna 2010 valmistuneen JQ Design Oy:n radio-ohjattavaa ulkoradoilla ajettavaa nelivetoista kilpailuautoa. Auton nimi on yksinkertaisesti THE CarTHE_Car, jonka JQ Design Oy:n perustaja ja omistaja suomalainen Joseph Quagraine suunnitteli ja teki itse.

Joseph kertoo artikkelissa kuinka vaikeaa THE Car oli saada tehtyä valmiiksi yhteistyökumppanien kanssa ja tässä takkuilussa meni kolme vuotta. Viimein Joseph päätti tehdä auton itse ja perustaa yrityksen ja hän alkoi selvittelemään, mistä voisi saada tukea asian edistämiseen. “Lopulta Technopolis Venturesin, Spinno-yrityshautomon, TE-keskuksen ja TEKES:n sekä Nordea-pankin avulla alun perin mahdottomasta hankkeesta tuli viimein totta”, kiittelee Quagraine Tekniikan Maailmassa.

Lue koko juttu – TM 8/2011, s.92-94
M8-luokan polttomoottorikrossiauto, THE Car

Katso myös uutiset
Spinnon nopein asiakas, 11.11.2010
Facebookilla kontakteja – 90% uusia!, 29.6.2010

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.