Different Tack -sovellukselle $150 000 Nokian Calling All Innovators -kilpailussa

Fluid_InteractionFluid Interaction Oy:n Twitter-sovellus Different Tack on voittanut $150 000 pääpalkinnon Nokian ja AT&T:n järjestämän globaalin Calling All Innovators –kilpailun sosiaalisen median kategoriassa. Palkinnot jaetaan Nokian Developer -tapahtumassa  Kaliforniassa 25. elokuuta.

Different Tack on Twitter-sovellus, joka auttaa löytämään olennaisen sosiaalisen median kohinasta. Sovellus on ladattavissa Ovi Storesta Symbian^3 -laitteille ja sovellus on tulossa pian myös iOS- ja Android-laitteille.

Fluid Interactionin missiona on tehostaa informaation käytettävyyttä ihmisten elämässä. Yrityksessä työskentelee 5 työntekijää. Fluid Interaction on ollut Spinnon LAUNCH! hautomo-ohjelman asiakkaana 07/2010-07/2011 ja jatkaa yhteistyötä Spinnon kanssa GROW!kehitysohjelmasopimuksella.

Lue myös:
Different Tackin avulla sosiaalinen media hallintaan 4.4.2011

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.