Bonwal mukana matkailijoiden opastuksessa ja purjehduskisojen logistiikassa

BonwalHernesaaren risteilylaivojen matkustajille on kehitetty mobiilinen opastepolku nimeltä ”Walk and Feel Helsinki”. Mobiilipolun tavoitteena on houkutella matkailijat Hernesaaresta Bulevardin kautta Helsingin keskustaan. Polun varrella matkailija saa tietoa lähellä olevista kohteista puhelimen selaimella tai erillisellä mobiilisovelluksella. Mobiilipolulla hyödynnetään Spinnon asiakkaan Bonwal Oy:n digitaalisten tunnisteiden hallintapalvelua; polulle on sijoitettu NFC-tunnisteita (lähitunnistusteknologia) ja 2D-koodeja, joita voidaan lukea useimmilla älypuhelimilla.

Bonwalin palvelua hyödynnettiin myös purjehduksen EM-kisoissa Helsingissä kesällä. Bonwal toteutti kisojen logistiikkapalvelun, jossa kisapassina toimi HSL:n matkakortti. Matkakortti oli kilpailun osallistujille, henkilökunnalle ja lehdistölle yhtä aikaa henkilökortti, ruokaseteli, matkakortti ja kulunvalvontajärjestelmä. Palvelu pohjautui matkakortin NFC-tunnisteisiin ja Nokian tarjoamiin NFC kykyisiin C7-puhelimiin.

Bonwal tuli Spinnon asiakkaaksi kesäkuussa 2010 ja jatkaa nyt GROW! -kehitysohjelmasopimuksella. Mobiilipolun tuotannossa on mukana myö aikaisempia hautomoasiakkaita – Adfore Oy (asiakkaana 12/2009-12/2010) ja Whatamap Oy (asiakkaana 09/2007-08/2009). Risteilymatkailijoiden mobiilipolkua ja  purjehduskisojen kisapassi-pilottia koordinoi Forum Virium Helsinki.

Lue lisää risteilymatkailijoiden mobiilipolusta
Lue lisää purjehduksen EM-kisojen logistiikkapalvelusta

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.