Fluido kasvaa yrityskaupalla

Fluido_QWNopeasti kasvanut Fluido Oy laajenee yritysjärjestelyn myötä, kun 2006 perustetun Quiet Water Oy:n Salesforce.com -liiketoiminta sulautuu Fluido Oy:öön. Yhdistymisessä Quiet Waterin Salesforce.com -osaaminen ja pilvipalveluiden liiketoiminta yhdistetään osaksi Fluidon tuotteistettuja asiantuntijapalveluita.

Vuoden 2010 alussa liiketoimintansa käynnistänyt Fluido ennakoi liikevaihdon kasvavan kuluvalla tilikaudella jo 1.200.000 euroon. Fluidon palveluksessa on 10 henkilöä. Fluido on Spinnon GROW!-ohjelman asiakas panostaen vahvasti kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Lue lisää Fluidon lehdistötiedotteesta
Lue myös: Fluido kasvaa pää pilvissä ja jalat maassa 26.5.2011

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.