In4mo palkittiin Uudenmaan INNOSUOMI-kilpailussa

Innosuomi_In4moINNOSUOMI-kilpailu rohkaisee yrittäjiä innovatiiviseen luovuuteen, edistää uusien keksintöjen tuotteistamista ja kaupallistamista. Kilpailun tämän vuoden teemana oli ”Älykkäät järjestelmät ja palvelut  – toimivampi maailma”. Teemalla haluttiin korostaa älykkäiden järjestelmien ja palvelujen merkitystä yritysten kilpailukyvylle.

Uudenmaan INNOSUOMI-kilpailuun osallistui lähes 50 ehdokasta, joista kilpailuraati valitsi kolme palkittavaa. Lisäksi Espoon kaupunki jakoi kunniamaininnan yhdelle ehdokkaalle. Palkinnot jaettiin ”Espoo verkottuu” – minimessujen yhteydessä lokakuun 27. päivä. Kaikki neljä palkittua osallistuvat vielä valtakunnalliseen INNOSUOMI-kilpailuun, jonka valtakunnallinen voittaja ratkeaa marraskuun 29. päivä. Uudenmaan kilpailuraadissa edustettuina olivat Finnvera, ELY-keskus, kaupunkien ja  kuntien elinkeinojohto, maakunnan liitot, Tekes, Keksintösäätiö ja yrittäjäjärjestöt.

Entinen hautomoasiakas, espoolainen In4mo Oy (hautomossa vuosina 2007-2009) oli yksi Uudenmaan INNOSUOMI-kilpailun palkituista. In4mo on kehittänyt vakuutusyhtiöiden käyttöön työkalun, joka parantaa ja nopeuttaa liiketoimintaprosessia. Työkalussa yhdistyy viimeisimmät mobiili- ja web-teknologiaominaisuudet. Työkalu nopeuttaa ja helpottaa korvauspäätöksen tekemistä ja vakuutuksenottaja saa aiempaa enemmän visuaalista ja kirjallista tietoa vahingosta ja korjaustoimenpiteistä aikatauluineen. In4mo:n toimitusjohtaja Kursat Inandik kiitteli INNOSUOMEA ja totesi palkinnosta: “Palkinto antaa meille lisäpotkua ja menemme nopeammin ja vahvemmin eteenpäin”.

Muut palkitut yritykset olivat Eazybreak Oy Helsingistä ja Rockway Oy Kauniaisista. Espoon kaupungin kunniamaininnan sai Asema Electronics Oy.

INNOSUOMI-kilpailu on osa INNOSUOMI-hanketta, jonka tehtävänä on käytännönläheisesti ja jatkuvasti uudistuen edistää luovuutta, osaamista ja yrittäjyyttä Suomessa siten, että edellytykset kaikinpuoliseen hyvinvointiin koko maassa paranevat. INNOSUOMI on perustettu vuonna 1994. Hankkeen suojelijana toimii tasavallan presidentti.

Lue lisää INNOSUOMI-kilpailusta www.innosuomi.fi

Kategoriat: Asiakasuutiset, Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.