Hautomoyritykset loistivat Suomen nopeimmin kasvaneiden teknologiayritysten kilpailussa

Deloitte on listannut jälleen Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset Technology Fast 50 2011 –kilpailussa. Kärkipaikoilla on useita entisiä asiakkaita: Eniram Oy (asiakkaana 2005-2006), Analyse² (asiakkaana 2002-2007) ja  Retail Logistics Excellence – RELEX Oy (asiakkaana 2006-2008). Rising Star -yritysten sarjassa menestyi hyvin Aito Technologies Oy (asiakkaana 2007).

Kilpailun kärkipaikkaa kasvuprosentilla 6209 % pitää Eniram. Yritys kehittää analyysijärjestelmiä, joiden avulla laivateollisuus pystyy vähentämään polttoaineenkulutusta. Toisella sijalla on ohjelmistoalan yritys SLM Finland kasvuprosentilla 5146%.  Kolmannen sijan nappasi viime vuoden tapaan Analyse² kasvuprosentilla 2630%.  Analyse² tarjoaa ohjelmistotuotteita sekä näitä tukevia koulutus-, konsultointi- ja analyysipalveluita vähittäiskaupalle ja teollisuudelle. Neljännelle sijalle kasvuprosentilla 2015% nousi Retail Logistics Excellence – RELEX.  Yritys on logistiikkaan ja erityisesti tuotetäydennysprosessin kehittämiseen keskittynyt ohjelmistotuotteita ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys.

Deloitten Technology Fast 50 -kilpailu järjestettiin jo seitsemännen kerran. Kilpailun listaus perustui yritysten liikevaihdon kasvuun viimeisen viiden vuoden ajalta. Suomen listauksessa menestyneet yritykset osallistuvat automaattisesti myös Deloitten EMEA Fast 500 -listaukseen, jossa palkitaan EMEA-alueen (Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka) nopeimmin kasvavat teknologiayritykset. EMEA-listaus julkistetaan 25. marraskuuta.

Entinen asiakas Aito Technologies menestyi myös hyvin, sillä yritys tuli toiseksi Rising Star -sarjassa. Aito Technologies kehittää asiakaskokemuksen hallintaohjelmistoja matkapuhelinoperaattoreille. Rising Star -sarja  on tarkoitettu 3-5 vuotta toimineille yrityksille, joiden yritysten ensimmäisen toimintavuoden liikevaihto oli vähintään 50 000 €.


Katso Technology Fast 50 vuoden 2011 listaus

Lue lisää Deloitten Technology Fast 50 ohjelmasta

Kategoriat: Asiakasuutiset, Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.