Tuntu Oy – ensimmäinen design-alan yritys Spinnon hautomoon

Tuotteidensa modernilla ja ennakkoluulottomalla designilla erottuva Tuntu Oy aloitti Spinnon hautomo-ohjelman asiakkaana marraskuun alussa.

Tuntu Oy kehittää ja myy saunan mukavuutta ja viihtyisyyttä parantavia lauderatkaisuja. Tuotteissa, samoin kuin Tuntun koko liiketoiminnassa, designilla on suuri painoarvo. Moderni ja ennakkoluuloton design erottaa Tuntun riippulauteet selvästi kilpailijoistaan. Tuntu onkin Spinnon hautomon ensimmäinen vahvasti design-alan yritys.

“Spinnon hautomo-asiakkaaksi pääsy on Tuntulle iso asia. Spinnon asiantuntijoiden sparraus sekä Spinnossa järjestettävät koulutukset tukevat erinomaisesti Tuntun etenemistä ja kasvua”,  yhtiön toimitusjohtaja Mika Hautamäki kertoo. Koulutus ja sparraus alkoi jo Tuntun esihautomo-vaiheessa ja Mikalla on siitä hyviä kokemuksia: “Uuden, innovatiivisen yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan käynnistämiseen sekä kehittämiseen liittyy niin paljon erilaisia asioita. Nämä vaiheet useaan otteeseen läpikäyneet konkarit tuovat yritykseen kullanarvoista viisautta.” Tuntun yrityskehitysasiantuntijana toimii Jaana Horttanainen.

Tutustu Tuntun innovatiivisiin laude-tuotteisiin osoitteessa www.tuntu.fi.

Kategoriat: Asiakasuutiset, Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.