10.monkeys.com mukana miljoonahankkeessa

10monkeys.com on mukana yhtenä yrityspartnerina Systeemiset oppimisratkaisut- arvoverkkohankeessa, jonka tutkimushankkeeseen ja johtamiseen myönnetty rahoitus Tekesiltä on yhteensä 1,6 miljoonan euroa. Hankkeen volyymia tulee lisäksi merkittävästi nostamaan mukana olevien yritysten käynnistämät tuotekehityshankkeet.

Arvoverkkohankkeen tavoitteena on edistää osaamista käyttäjälähtöisillä ja innostavilla oppimisratkaisuilla sekä monipuolistaa teknologisten oppimisratkaisujen käyttöä koulutusjärjestelmässä.

10monkeys.com tekee internet-pohjaista matematiikan oppimisympäristöä varhaiskasvatukseen. “Arvoverkkohankkeessa mukana olo on luonut vahvoja kannustimia toiminnalle. Meidän kannaltamme on erityisen kiinnostavaa olla mukana kokonaisuudessa, jonka kanssa yhtenä rintamana voidaan lähteä viemään suomalaista osaamista oppimisratkaisujen saralta maailmalle”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Katri Muhonen.

Spinnon asiakkaaksi 10monkeys.com tuli elokuussa 2010.

Lue lisää arvoverkkohankkeesta

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *