Käytännönläheisyyttä ja uusia näkökulmia

”Hienoa Spinno!”, ”Kiitos järjestäjille. Tarpeellista tietoa kasvuyrittäjille”,
Kiitos, erinomainen aihe”,  ”Hyviä käytännön esimerkkejä”, ”Erittäin kattava paketti”, ”Hyvä tapahtuma”, ”Erittäin hyvä, ellei täydellinen”.

Yllä olevat kommentit ovat poimintoja Spinnossa vuonna 2011 pidettyjen tilaisuuksien palautteista.

Käytännönläheisiä asiakkaille suunnattuja Insight-koulutuksia järjestettiin Spinnossa vuoden 2011 aikana yhteensä 30. Suosituimpien koulutusten aiheet käsittelivät start-upin rahoitusta, liiketoiminnan mallintamista, lanseerausta sekä kaupallisia sopimuksia.

Wake Up -verkostoitumistilaisuudet keräsivät sidosryhmän edustajia ja asiakkaita aamukahville yhteen viisi kertaa. Wake Upin rennossa ilmapiirissa haastettiin esiintyjiä ja kuulijoita ajankohtaisista asioista. Aiheet vaihtelivat VIGO-kiihdyttämöohjelmasta start-upin tiimin rakentamiseen. Aiheiden käsittelemiseen haettiin uusia näkökulmia paneelien, asiantuntijaesitysten ja case-yritysten kautta.

Spinnossa järjestettiin myös start-up-yritysten vetäjille Roundtable-tilaisuuksia, jossa yrittäjät pääsevät vertaisryhmänä verkottumaan ja jakamaan kokemuksia start-up-yrittäjyydestä.

Vuonna 2012 Spinnon Insight-koulutusten sarjan aloittaa koulutus start-upin julkisesta rahoituksesta. Tämän jälkeen perehdytään start-upin yksityiseen rahoitukseen, osakassopimukseen sekä IPR-asioihin. Katso koulutusten tarkemmat päivät sekä tulevat aiheet Spinnon tapahtumakalenterista.

Kiitos kaikille osallistujille, kouluttajille ja esiintyjille vuoden 2011 tilaisuuksista. Jatketaan kiinnostavilla ja hyvillä aiheilla myös vuonna 2012!

Spinnon menneiden tilaisuuksien aiheet ja esitysmateriaalit näet täältä.

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *