Rahoitusfoorumista uusia kontakteja

Katajanokan kongressikeskuksessa joulukuussa 2011 pidetyssä Rahoitusfoorumissa kohtasivat ohjelmistoalan yritykset, pääomasijoittajat ja bisnesenkelit. Yrityksiä tilaisuudessa oli hieman yli 70 ja rahoittajia noin 30. Rahoitusfoorumi on osa Kasvufoorumi-hanketta, jonka taustalla ovat Ohjelmistoyrittäjät ry ja Teknologiateollisuus ry sekä muut tahot. Ensimmäisen kerran Rahoitusfoorumi järjestettiin lokakuussa 2010.

Päivän aikana järjestettiin noin 200 kahdenkeskistä lyhyttä tapaamista yrittäjien ja rahoittajien välillä. Tapaamiset oli yhteensovitettu etukäteen, mutta mahdollisuuksien mukaan järjestettiin myös ex tempore -tapaamisia. Tapahtumassa haluttiin keskittyä käytännönläheisyyteen ja nopeatempoisuuteen. Tämä konkretisoitui erityisesti Creo Consulting Oy järjestämässä Speed Networking-osiossa, jossa osallistujat verkottuivat toistensa kanssa viiden minuutin ajan, kunnes oli aika vaihtaa toiseen verkottumispöytään.

Spinno järjesti Rahoitusfoorumin yrityksille etukäteen pitchaus-valmennuksen, jotta yritykset  olisivat paremmin valmistautuneita rahoittajatapaamisiin. Spinno oli myös tiiviisti mukana yritysten ja rahoittajien tapaamisten yhteensovittamisessa.

Yksi tapahtumassa mukana olleista Spinnon nykyisistä asiakkaista oli Liiqu Oy. Yritys tekee joukkueurheilijoille palvelua, jossa koko joukkueen toiminnan pyörittäminen onnistuu helposti yhdessä paikassa. Liiqun Olli Pölönen kommentoi kokemuksiaan Rahoitusfoorumista: ”Tapahtuma oli erittäin ammattimaisesti ja tehokkaasti järjestetty. Rahoittajien kanssa sovitut tapaamiset toteutuivat ajallaan ja meille ehdotetut kontaktit olivat relevantteja. Koimme saavamme tapahtumasta selvää hyötyä.”

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *