Finnish Hi-tech Start-up Community -ryhmässä jo 5000 jäsentä!

Finnish Hi-tech Start-up Community  on LinkedInissä oleva verkostoitumis- ja keskusteluryhmä. Ryhmä perustettiin kesäkuussa 2008 ja 5000 jäsenen raja rikkoutui nyt tammikuun lopussa.

Finnish Hi-tech Start-up Community -ryhmässä keskustellaan aktiivisesti ja vaihdetaan kokemuksia suomalaisten teknologia-alan start-upien haasteista, mahdollisuuksista ja ongelmista. Keskustelua käydään muun muassa avainhenkilöiden rekrytoinneista ja kansainvälisistä start-up -kilpailuista ja tapahtumista. Ryhmästä voi löytää uusia bisnespartnereita, asiakkaita ja rahoitusmahdollisuuksia. Ryhmän LinkedIn Jobs -osio mahdollistaa uusien työntekijöiden löytämisen. Ryhmän jäsenistä 87% on suomalaisia.

Finnish Hi-tech Start-up Community -ryhmän idean isä, perustaja ja vetäjä on Mikko Kaarela. Ryhmää perustaessaan Kaarela toimi yrityskehitysasiantuntijana ja neuvonantajana Otaniemen hautomoyrityksille. Kaarelan mukaan ryhmän perustamisen ideana oli yksinkertaisesti nopeuttaa ja helpottaa teknologia-alan start-upien verkostoitumista. Ryhmästä tulikin suosittu ja se alkoi kasvaa nopeasti. Muutamia satoja ryhmään hakijoita on myös jouduttu torjumaan sen perusteella, ettei heillä ole ollut suoranaista yhteyttä suomalaisiin teknologia-alan start-upeihin.

Spinno onnittelee Finnish Hi-tech Start-up Community -ryhmää ja sen perustajaa Mikko Kaarelaa hienosta työstä suomalaisten start-upien hyväksi!

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *