Beibamboo – bambuvaatteita pikkuprinsessoille ja -prinsseille

Princess Edition logo ja kuvauksetSpinnon asiakkaan Beibamboon uutta vauvanvaatekokoelmaa ”Limited Princess Edition” juhlistettiin Beibamboon myymälässä Kiseleffin talossa 12.4. Kokoelma suunniteltiin Ruotsin prinsessa Estellen kunniaksi. Jo ennen Estellen syntymää Beibamboon perustaja Nina Ignatius lähetti Ruotsin kuninkaallisille Beibamboo-vauvanvaatesetin. ”Pian postilaatikkooni kolahti henkilökohtainen kiitoskirje Ruotsin  kuninkaalliselta hovilta. Olin myyty. Halusin suunnitella kaikille pikkuprinsessoille heidän arvoisensa Limited Princess Editionin vauvanvaatteita”, kertoo Ignatius.

Beibamboo tekee tarkoin suunniteltuja bambukuidusta valmistettuja pehmeitä vaatteita vauvoille. Yritys on saanut vaatteissaan käytetylle peitesaumalle patentin. Ruotsin keksintömessuilla Beibamboo sai hopeamitallin sekä eurooppalaisten naiskeksijöiden Innokilpailusta kunniamaininnan syksyllä 2011. Beibamboo on myös osana Helsingin World Design Capital –hanketta.

Kuninkaallinen kirje, vaate ja NinaBeibamboo sai alkunsa, kun Ninan tytär syntyi keskosena ja hän ihmetteli sairaalan huonosti suunniteltuja vauvanvaatteita. Vaatteiden sisällä olevat saumat ja niskalaput raapivat vauvan herkkää ihoa. Tämä herätti ajatuksen vauvanvaatteista, joiden suunnittelussa vauvan mukavuus olisi ensi sijalla. Parin vuoden kehittelyn tuloksena syntyi Beibamboo ja bambukuituiset vauvanvaatteet, joissa kaikki pesu- ja kokolaput ovat vaatteen ulkopuolella. Ninan oman vauvan kasvaessa jalostui vielä idea vaatteiden vuokrauksesta, joka samalla säästää tilaa, luontoa ja rahaa. Tällä hetkellä Beibamboo etsii suurempia jälleenmyyjiä Suomessa ja ulkomailla.

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.