FourChords yhdistää kitaran soiton ja karaoken uudella tavalla

Spinnon asiakkaan Musopian applikaatio FourChords, ”kitarakaraoke”, lanseerattiin menestyksekkäästi 26.4. Applikaatio nousi heti AppStoren suosituimmaksi latauskohteeksi omassa kategoriassaan.

FourChords-applikaatio mahdollistaa kitaransoiton, karaoken ja yhdessäolon uudella ainutlaatuisella tavalla. FourChordsin avulla kappaleiden soittaminen kitaralla on helppoa ja se onnistuu vain muutaman  soinnun avulla. Soittajan ei tarvitse keskittyä enää sormiin ja vaikeisiin sointuihin, vaan hän voi samanaikaisesti nauttia soittamisesta, laulamisesta, jammailusta ja yhdessäolosta. FourChordsia kehitettäessä painotettiin kahta asiaa: ”Musiikin soittamisen kynnys pitää saada alemmas, mutta samalla applikaation pitää yhdistää ihmisiä”, kertoo Musopian perustaja ja toimitusjohtaja Topi Löppönen.

Fourchords aplikaatio on ladattavissa iPhoneen, iPadiin ja iPod Touch -laitteeseen.
FourChordsin voit ladata ilmaiseksi täältä.

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.