Spinno Onlinesta ajantasaisin materiaali asiakkaille vaivattomasti

Spinnon asiakkaille suunnattu uusi Internet-pohjainen tietopankki Spinno Online otettiin käyttöön toukokuussa.  ”Spinno Online tarjoaa start-upille paljon tarpeellisia dokumenttipohjia. Säästyy huomattavasti aikaa ja rahaa, kun ei tarvitse suunnitella tai teettää kaikkea itse”, toteaa Kalle Kilpi Midaxosta.

“Lähtökohtana Spinno Onlinen kehittämisessä oli tarjota startup-yritykselle tärkeät dokumenttipohjat ja muuta materiaalia ajantasaisesti, helposti ja nopeasti”, kertoo Spinnon johtaja Tuomas Maisala. Spinno Onlinen kautta asiakkaat saavat käyttöönsä erilaisia dokumenttipohjia ja työkaluja liittyen liiketoiminnan  suunnitteluun, käynnistämiseen ja kehittämiseen. Palvelusta löytyy esimerkiksi hallinnon asiakirjamallit, työ- ja tj-sopimuspohjat, osakassopimus, NDA, yrityspresentaatiomalli, kassavirtapohjainen työkalu rahoituksen suunnitteluun sekä laaja kokonaisuus julkisen rahoituksen hakuun liittyviä ohjeita ja mallipohjia. Palveluun on tallennettu myös tuorein koulutusmateriaali Spinnon tilaisuuksista.

Aiempaan ToolKit-CD-Romiin ja Spinno-muistitikkuun verrattuna Box.net-pohjaisessa pilvipalvelussa relevanttien dokumenttien löytäminen on paljon helpompaa ja tieto pysyy aina ajan tasalla. Dokumenttipohjien ja työkalujen tuottamiseen ovat eri vaiheissa Spinnon omien asiantuntijoiden ohella osallistuneet Spinnon partnerit kuten Asianajotoimisto Borenius Oy, Kalliolaw Oy Asianajotoimisto, Asianajotoimisto Lexhill Oy, Tulosakatemia ja Netprofile Finland Oy.

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.