Adforen osaomistajaksi Arena Partners

Arena Partners Oy on ostanut Spinnon entisen asiakkaan Adfore Technologies Oy:n osakkeita. Lisäksi Arena Partners Oy ja VTT Ventures Oy ovat merkinneet niille suunnatun osakeannin. Osakekauppojen ja suunnatun annin jälkeen Arena Partners Oy:n omistus Adfore Technologies Oy:sta on 11,8%.

Adfore  kehittää ja ylläpitää paikallisen tiedon verkkopalvelua Tässä.fi. Adforella omistusjärjestely nähdään  positiivisena mahdollisuutena: ”Tämä on yhtiölle luonnollinen polku start-up-vaiheesta kasvuyritykseksi. Lisäksi kotimaisen Tässä.fi-palvelumme paikallisuus vahvistuu entisestään, mikä hyödyttää sekä kuluttajia että yrityksiä”, toteaa toimitusjohtaja Markus Tallgren.

Adforen Tässä.fi -palvelusta käyttäjä näkee verkossa tai mobiilissa muutamalla klikkauksella sääennusteet, ruuhkatilanteet, aikataulut ja reittiohjeet sekä lähimmät palvelut, kuten huoltoasemat, ruokakaupat, Alkot, apteekit ja Ottopisteet. Tässä.fi -palvelussa hyödynnetään VTT:llä kehitettyjä teknologioita, joista osa on myös suojattu patenttihakemuksilla.

”Adforella on käytössään korkeatasoista teknologiaa. Tämä sekä yhtiön omistuspohjan vahvistuminen luo hyvän pohjan kasvattaa yhtiön liiketoimintaa”, sanoo Arena Partners Oy:n toimitusjohtaja Tapio Moisio.

Arena Partners -konserniin kuuluvat emoyhtiö Arena Partners Oy sekä mobiililiiketoimintaan keskittynyt tytäryhtiö Arena Interactive Oy, jonka tytäryhtiö on Steam Communications Oy. Arena Partners Oy:n omistavat suomalaiset mediayhtiöt.

Lisätietoja:

Tapio Moisio, toimitusjohtaja, Arena Partners Oy, 050 376 1230

Markus Tallgren, toimitusjohtaja, Adfore Technologies Oy, 040 592 8585

Matti Korkiatupa, hallituksen puheenjohtaja, Arena Partners Oy, 0500 162 015

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.