Uusi kartta näyttää missä voisit olla vartin päästä

Spinnon asiakkaan BusFasterin toteuttama Matka-aikakartta näyttää yhdellä vilkaisulla, miten nopeasti pääkaupunkiseudulla pääsee tiettyyn paikkaan joukkoliikenteellä, kävellen tai pyöräillen. ”Tavoitteenamme on tehdä julkisen liikenteen käytöstä niin helppoa, että yhä useampi valitsee sen mieluisimmaksi tavaksi matkustaa kaikkialla maailmassa”, kertoo BusFasterin perustaja Juha Järvi.

Matka-aikakarttaa voi esimerkiksi myös hyödyntää uuden asunnon
etsinnässä, sillä sen avulla näkee helposti, miten julkinen liikenne
palvelee eri asuinalueilla. Palvelusta on myös apua, jos haluaa laskea
eri liiketilojen lähellä asuvien ihmisten määrää. Jatkossa BusFaster
aikoo kehittää lisää uudenlaisia kartta- ja navigointipalveluita
helpottamaan julkisen liikenteen käyttöä. ”Palveluistamme tulee paras tapa kaupungissa liikkumiseen”, Järvi visioi. Matka-aikakartta on julkaistu yhteistyössä HSL:n kanssa ja palvelun käyttö on maksutonta.

 

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.