Kasvuvalmennuksen haku auki 26.8. asti

Kasvuvalmennus tukee yritysten liiketoiminnan kasvua ja kehittämistä. Valmennus on suunnattu Helsingissä kirjoilla oleville innovatiivisille pk-yrityksille, joiden tuotteet tai palvelut ovat skaalautuvia ja markkinapotentiaalia on myös kansainvälisesti. Kasvuvalmennuksessa yritys saa tarpeisiinsa räätälöityä taloudellisesti tuettua asiantuntijaosaamista liiketoiminnan kehittämiseen ja  kasvattamiseen.

Toimintansa alkuvaiheessa oleville yrityksille Kasvuvalmennus antaa taloudellisen mahdollisuuden kiihdyttää kasvua käyttämällä korkeatasoisia asiantuntijapalveluita. Vanhemmille yrityksille Kasvuvalmennus tarjoaa joustavan tavan kartoittaa uusia kasvusuuntia sekä sysäyksen jatkaa kasvua.

Valmennukseen valittavien etusijalla yritykset, jotka eivät ole jo saaneet tai saa parhaillaan vastaavaa tukea. Myöskään Tekesin Nuorten innovatiivisten yritysten rahoituksen piiriin tai Vigo-ohjelmaan hyväksyttyjä yrityksiä ei valita Kasvuvalmennukseen.

Kasvuvalmennuksen sparraajiksi on valittu Suomen eturivin konsultteja eri osaamisalueilta, strategia- ja lakiasioista talouteen ja markkinointiin. Ohjelma yhdistää yritykset heille parhaiten sopiviin asiantuntijoihin ja tukee sparrausta jopa 70 prosentilla kustannuksista. Tukea voi saada jopa 20 valmennuspäivään. Asiantuntijavalinnoista päätetään yhdessä yritysten kanssa.

Valmennukseen vuonna 2012 valituista yrityksistä Spinnon nykyisiä asiakkaita ovat: Fluid Interaction, Musopia, Gruupz ja Midaxo

Kasvuvalmennuksen vuoden viimeinen hakukierros päättyy 26.8.

Lisätietoja ja hakulomake

Kasvuvalmennuksen tuottaa Forum Virium Helsinki

Lue myös: Kasvuvalmennuksesta tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen 19.4.2011

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.