Liv+ – älypuhelimen hyödyt vihdoin kaikkien ulottuville

LivCare

Spinnon hautomoasiakas LivLiv Solutions on julkistanut Liv+ -palvelun, joka on suunnattu aktiivisille, mutta älypuhelimen käyttöä arasteleville ikäihmisille sekä heidän mobiilitaidoiltaan edistyneemmille läheisilleen. Liv+ -palvelulla voit pitää helposti yhteyttä perheenjäseniisi ja innostaa heitä oppimaan älypuhelimen käyttöä.

Liv+ koostuu LivCare-etähallintasovelluksesta ja Liv+-yksinkertaistetusta käyttöliittymästä uuden käyttäjän Android-älypuhelimissa, sekä älypuhelinten väliset toiminnot yhdistävästä pilvipalvelusta.

“Yhteinen oppimiskokemus tuo ihmiset lähemmäksi toisiaan ja samalla jokapäiväistä elämää helpottavat älypuhelintoiminnot tulevat tutuiksi. Nyt opitut mobiilitaidot voivat merkittävästi rikastuttaa elämää iän karttuessa”, sanoo Lars Hellström LivLiv Solutionsista.

“Tällainen teknologialla ikäihmisten hyvinvointia edistävä palvelu edustaa juuri sellaista, mitä Spinno hyvinvointi-alueen uusissa liiketoiminta-avauksissa odottaa”, toteaa Spinnon johtaja Tuomas Maisala.

Liv+ Google Play:ssa
LivCare Google Play:ssa

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.