10monkeys.com on julkaistu: apinat opettavat matikkaa

Spinnon Grow-ohjelman asiakas 10monkeys.com Ltd julkaisi marraskuun alussa matematiikan oppimissovelluksen, joka toimii koululuokassa perinteisen materiaalin rinnalla rohkaisten harjoitteluun myös kotona.

Uusi palvelu lanseerattiin Tekesin Oppimisratkaisut-ohjelman seminaarissa, jossa esiteltiin laajemmin uusia digitaalisia oppimisratkaisuja. Seminaari on katsottavissa videotallenteena. Myös MTV3 oli kuvaamassa yhtenä pilottina toimineen alakoulun opettajaa ja koululaisia, jotka olivat paikan päällä esittelemässä medialle, miten 10monkeys.com toimii.

“Kansainvälisessä mittakaavassa e-learning on jo miljardiluokan liiketoimintaa. Näemme Suomella valtavan potentiaalin tällä sektorilla, erityisesti pedagogisen ja teknologisen asiantuntijuuden vuoksi. 10monkeys.com haluaa viedä suomalaista opetusalan osaamista kompaktissa paketissa maailmalle”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Katri Björklund.

Huomenta Suomi, uudet oppimisympäristöt
MTV3:n uutinen
10monkeys.com oma tiedote

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.