NumberRings -sovellus lapsille – uutta potkua laskemiseen

Pitääkö kännykän laskimen imitoida reaalimaailman sovellusta? Spinnon hautomo-ohjelman asiakas Camiloc Oy julkaisi marraskuun lopussa sovelluksen NumberRings, jonka avulla laskeminen tapahtuu kosketusnäytöllisille puhelimille ominaisella tavalla hipaisemalla näyttöä. Sovellus on suunniteltu helppokäyttöiseksi, käyttäjän tarvitsee vain pyörittää kahta rengasta ja lopputulos peruslaskutoimituksista näkyy samanaikaisesti näytöllä.

Sovellus on kohdistettu alkuvaiheessa nuoremmille käyttäjille. Seuraavaksi Camiloc aikoo esitellä sovelluksesta erilaisia kiinnostavia teemoja lapsille sekä vaativimpiin laskutoimituksiin soveltuvia versioita aikuisille. Uusi NumberRings -sovellus on globaalissa jakelussa Applen tuotteille ja ladattavissa App Storessa.

“Lapset ovat innostuneet laskimesta sellaisenaan, ja pienemmätkin ovat ymmärtäneet heti miten sitä käytetään. Opettajien ja vanhempien tehtävä on antaa lapsille kiinnostavia tehtäviä, ja olemmekin tuottamassa heille vinkkejä tästä.”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Ismo Hautala.

Seuraa Camiloc Oy:n NumberRings –tuotetta Twitteristä.

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.