MUBIK – musiikkipelillinen laulun taikaa

mubikMubik on musiikillinen arvauspeli älypuhelimille ja tableteille, joka sopii kaikenikäisille. Mubikin soitinsovelluksella käyttäjä pääsee esittämään ennalta tuntematonta kappaletta sormeaan rytmikkäästi liu’uttamalla. Onnistuneen suorituksen myötä soittaja oivaltaa mikä kappale oli kyseessä saaden palkinnokseen pisteitä ja lisätietoa esittämästään kappaleesta.

“Mubikin tarjoaman aivan uudenlaisen kohtaamisen myötä pelaaja voi parhaimmillaan löytää ripauksen laulun taikaa ja oppia taustaa säveltäjistä, lauluista ja laulujen tekijöistä”, kertoo Mubik Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Räsänen.

Mubik v. 1.0 on ladattavissa toistaiseksi ilmaiseksi Suomen AppStoresta. Mubik on Spinnon hautomo-ohjelman asiakas.

Lisätietoja ja linkkejä: www.mubik.net

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.