Online videot start-up -yrityksen markkinoinnissa

Digitaalisessa markkinoinnissa videot ja visuaalisuus ovat rynnimässä eturiviin. Suuret yritykset ovat käyttäneet videoita markkinoinnissaan jo kauan. Videojulkaisu-alustoiden kehittyessä nopeasti, on videoiden jakelu ja kytkentä muuhun yrityksen digitaaliseen aineistoon ja markkinointiin helppoa minkä kokoiselle yritykselle tahansa.

Videoiden sisällön tuottaminen ei kuitenkaan ole helppoa. Yritysten videoiden sisältö on kehittynyt huimasti pelkästään yritys- ja tuotevideoista enemmän tarinankerrontaan, animaatioiden käyttämiseen ja mielikuvien luomiseen.

Myös Spinnon asiakkaat – nykyiset ja hautomosta aiemmin valmistuneet – ovat tuottaneet videoita yrityksensä markkinointiin ja viestintään. Alla on muutama esimerkki kuinka mm. animaatioiden avulla saadaan mielenkiintoista sisältöä aikaan.

10monkeys.com – Lasten oma matikkaohjelma 6-10 -vuotiaille

Katso lisää 10monkeys.com

Cabforce – Best cabs online

Katso lisää Cabforce
Cabforce Twitterissä

EPID Research – Pharmacoepidemiologic research is our business

Katso lisää Epid Research

Midaxo – M&A and post-merger integration tool

Katso lisää Midaxo

TwheelApp – Twitter with a twist

Katso lisää Twheel
Twheel Twitterissä

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.