Uusimmat start up -rahoittajat kiinnostivat Spinnon aamukahvipaneelissa

Spinno jatkoi suosittua start-up – rahoittajien esittelysarjaansa. Aiemmin Wake Up -paneeleissa on tutustuttu mm. bisnesenkeleihin, Vigo-kiihdyttämöihin, Tekesin NIY-ohjelmaan ja crowdfundingiin. Perjantaina  15.3 järjestetyssä aamukahvipaneelissa esittäytyivät uudet rahoitusalan toimijat HitSeed (Pertti Kasanen, CTO), Reaktorin Polte (Oskari Kettunen, Director) sekä Vauraus Suomi (Jaakko Tannerkoski, Hall. pj).

Yritysten toimintamallit osoittautuivat toisistaan hyvin poikkeaviksi. HitSeed kertoi keskittyvänsä Internet of Things -alueen hardware-tuotteisiin, joille he tarjoavat kiihdyttämöpalveluita mm. sweat equity -mallilla. Reaktorin Polte taas voi sijoittaa omasta taseestaan pääomasijoituksina lupaaviksi arvioimiinsa kasvuyrityksiin 50k – 1M euroa. Kohdeyrityksen kehittämisessä hyödynnetään myös Reaktorin henkilöstön osaamista. Vauraus Suomi tarjoaa crowdfunding -palveluitaan yhtiöille ja yksityishenkilöille Kansalaisrahoitus- ja Kansalaislaina-tuotteidensa puitteissa. Vauraus toimii provisiomallilla ja voi itsekin sijoittaa asiakasyrityksiinsä.

“Jälleen kerran saatiin tupa täyteen alkuvaiheen rahoitusvaihtoehdoista kiinnostuneita kasvuyritysaihioita. Niin panelistien kuin yleisöstä bongattujen bisnesenkelien kanssa jatkokeskusteluista kiinnostuneita näytti riittävän tilaisuuden jälkeen jonoksi asti”, toteaa paneelia moderoinut Spinnon yrityskehitysasiantuntija Mikael Huhtamäki.

Lisätietoja:

http://hitseed.com
http://reaktorpolte.fi
http://www.vauraus.fi

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.